The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 6, 2009

isnin? ya, betul isnin.

ini adam mikimouse. mama beliau suka panggil beliau mikimouse. mikimouse ini tengah demam. get well soon ye si bulat.

* * * * *

handsome twisTouch sudah penat. sebelum sy bagi twisTouch berehat sebentar, kita update blog dulu, okeh?

hari ini hari isnin. Nabi Muhammad lahir hari isnin. anda tahu kah?


mari membaca entri sy. malam tadi sy rasa macam bermimpi. tapi sebab mimpi itu xberapa signifikan, jadi sy xingat. sy masih ingat mimpi semalam. akibat tidur lepas asar. mimpi yg melibatkan tteeettt. [oh, bukan mimpi xjadi kahwin lah. mimpi lain.] hee.

rasanya perlu menyelitkan ciri kesopanan. kahwin lambat lagi. kalau entri ini dibaca oleh along, beliau mesti akan mengancam mahu report kepada emak. atau kalau angah yg baca, beliau mesti rasa adik beliau gatal mahu langkah bendul.

tadi pagi menghantar 4 case-reports. maka, 4 case-reports sudah setel. one more to go, yg ber-due hari jumaat ini. xsesuai betul due hari jumaat ini, bukan?. [apa barang due 10 april kan?] terancam betul program sempena hari jumaat yg mulia. ehem.


anyway, rasanya diri semakin tabah sebab berjaya berhujung minggu di kolej. [see, memang konfem betul, cik miki]

ok. thank you sebab membaca entri ini.

wink wink ~.^

5 comments:

iovantgarde said...

pada perenggan kelima seperti terdapat kesalahan tatabahasa lah plak..tadi pagi ke pagi tadi??mcm ayat Samy Vellu lah plak..

tu ar..sape suh aku bace entry ko lagi...kan dah kene komen..kih3

nway,,apedehal kan..blog adalah bebas dari segi [enggunaan tatabahasa melayu..cume,,risau klu cikgu Isa yang bace entry ni..menangis air mata darah kot..hahah

eh,,ini komen ke entry terbaru dari aku di laman blog org lain??hahha

fee_da said...

setelah diberitahu saida sdh m'update blog, terus je menjengah...dh bc terpaksa la bg komen. xksh la bernas ke x...

anyway tahniah la dpt berhujung minggu di kolej

adamafnan said...

hohoho..asek sebot sal kawen yo..

mikichann said...

sprti kt fid.. dh bc kne la bg komen kan.. cik miki dh nmpk la ketabahan cik saida..
smbil bergelak ketawa di meja sebelah.. membelek2 buku2 tebal beliau..

kn dh ckp.. beliau tabah..

idatazira said...

alang:
aiceh.
anda rindu sungguh akan cikgu isa kah?
heheh.

ke rindu same samy vellu?
da lame beliau xkeudara.
kan?

fida:
eh.
tq lah atas ucapan tahniah tersebut.
jasamu dikenang.

along:
benda yg disebut2 selalu akan menjadi kenyataan.
haha.

;p

miki:
mungkin beliau buat2 tabah je.
heh.
belek buku tebal itu kelihatan sgt berwawasan, bukan?
ngee.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.