The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 25, 2009

weekend yang panjang sangat lah

adeih. skt perut, tapi sangat tabah mahu update blog juga.

jumaat telah pergi rumah adam. pergi dengan niat mahu tengok adam yg dirindui. sambil mengambil kek birthday. [
murni bukan niat tersebut? ;p] kek hasil tangan mama adam dan adam sendiri. ada cap tangan adam tu dekat pointed area tu. he. sy suka makan kek. semoga sy tidak menjadi obes. amin.

kek bertajuk: Warna-warni Kehidupan Selama 22 Tahun. haha
*
sangat terima kasih along*
anda kakak mithali.
[
abeh tacing nih. ;p]


ini adam. serius beliau sudah besar. ibarat beras seguni. [
hoh. eksyen tunjuk gigi banyak.]

see. adam main facebook. hebat kan?


oh. malam hari jumaat tersebut telah tertekan akibat simcard sudah xboleh guna. sungguh mencabar ye ada handphone tapi xboleh pakai.



ini aktiviti hari sabtu. adam macam mahu ke sekolah. tapi sebenarnya adam mahu ke swimming pool dekat presint 9.

boat baru adam. wush wush.


lepas tu, pergi alamanda. si bulat ini memandu keretapi pulak. beliau serba boleh, tahu? tapi akhirnya kehenseman sedikit tergugat sebab beliau menangis xmahu balik.

bawak duduk dekat kerusi polkadot pun nangis lagi. ish. nasib baik beliau comel.


lepas tu lagi, bang it belanja makan dekat taman warisan pertanian. orang yg belum berkeluarga cuma mengambil gambar orang yg berkeluarga.

ini family comel adam


em. perasaan sungguh gembira dan ceria bersama keluarga. heh heh. thank you :D.



ok. dah. lepas tu lagi lagi, pulang ke rumah adam. tukar baju wangi, pergi sambung aktiviti lain setelah beliau datang menjemput. ehem.


kami pergi naik kereta kuda dekat tasik titiwangsa. [
em. konon macam zaman2 romeo & juliet lah ni]

ada x macam Ji Hoo dengan kudanya? ok. cuma hiperbola.



lepas tu lagi lagi lagi, balik rah. sangat tension dengan simcard yg masih xboleh diguna. [
tiba2, tension bertahap hyper.]

ok. nombor phone lama sedang bercuti. mengong. jadi, sy telah membeli simcard baru.

lepas tu lagi lagi lagi lagi, rasa sedih. sebab rasa macam sangat sayang dengan simcard lama. ada sentimental value di situ. telah memberitahu ayah nombor baru. dan ayah telah jadi orang pertama yg call nombor baru tersebut.

em.. tiba2. homesick gila.



kesimpulannya,

nyawa nombor 1 adalah nyawa sy sendiri.
nyawa nombor 2 adalah keluarga sy.
nyawa nombor 3 adalah ______ [
kamu boleh fill in the blank].
nyawa nombor 4 adalah handphone dengan simcard yg berfungsi.



mahu tahu? sy masih belum mandi. ok ok. mahu pergi mandi lah ni.


bye.

wink wink ~.^

6 comments:

fee_da said...

btol la hr ni adlh hr yg plg pnjg...mmg terisi la smpai ke mlm..ak turut simpati la ngan simkad ko tuh..hikhikk...wt2 la bersabar ye

adamafnan said...

alamak..skali iklan milo dah..haha

tp kan..apsal en otomen tu cam takut2 yo nak pgg kudo tu..

idatazira said...

fida:
sadis.
rindu kat simkad lame.
hehehhhh.
gebon gile pd hari kejadian.
haha

along:
haha.
keklan milo lak.
o.
mmg pun.
kudo tu busuk.
pehtu mcm nak mkn tangan org

farini-yg-rosak-komputer said...

er ehem
kuda Ji Hoo warna putih lah
besides
bukankah Ji Hoo lebih bermuka macam saya?
:p

bongek de' villa said...

camne simkad bleh malfunction??

ape number baru??
sile roger saye.

apesal x pegi maxis center?
dptkan number lame anda tuh..

idatazira said...

farini:
baiklah kamu yg bermuka JiHoo.
hehe.

kathy:
em.
bkn malfx.
masih menunggu simkad tu berfuungsi balik.
klu dah seminggu lebih xleh gune gak nnt aku roger eh num baru.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.