The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 8, 2009

keliru identiti

hi people.

malam tadi ada watak ular dalam mimpi sy. tengahari tadi, buat telur masak kicap, termasin. [
em, conclusion?]


ada semacam feeling tidak percaya dengan keupayaan diri sendiri.
PEACE!! [eceh? macam hebat sangatlah]. pencapaian sy ialah duduk melekat di kolej 2 minggu tanpa hanging dengan kawan atau dating. ya. dating. dating xada, ok. rasanya kekasih hati pun boleh bertukar kepada adorable twisTouch. xdapat bayangkan kehidupan tanpa twisTouch. uh uh.

in short, sy memang bosanlah. urgh.

okeh. sudah penat bermain-main kuiz yg entah apa-apa di facebook. em. masih keliru identiti malam ini.

boleh pergi solat isyak dan sambung mereport. lepas solat isyak boleh simpan telekung dalam locker. sebab, kalau selagi belum simpan, berkemungkinan sy akan tersolat isyak dua kali. sy memang pelupa. [
sebab i'm getting older lah]

jadi, ini sahaja entri hari ini.

owh. lupa ada beli burger tadi. oklah. makan dulu sebelum solat. [see, sy memang pelupa]

bye.

wink wink ~.^

8 comments:

miki ngantuk said...

1. boleh kawan la dgn anda.. sbb sy pelupe kuasa 10..
2. org ckp, ular ade lam mmpi nk kawen.. ular tu buat ape pd anda? tettt

fee_da said...

perenggan pertama mgkn memberi petunjuk kpd anda..waspada ok

r u getting older..adakah anda ingin memberitahu sesuatu???kwn2 wat xtau je ok...dia sdg bermonolog dalaman cuma...

idatazira said...

miki:
boleh kawen eh?
ok, tq. heh.
yg ingat, ular tersebut warna biru + purple.
ular mutant la kot.
anggun jelita sgt ular tersebut.

fida:
eh?
kawen perlu waspada kah?
baiklah.
ho.
fida, monolog dalaman je pun.
;p

mikichann said...

kalo ular tu xmacho mahupun ensem.. silap la tu.. ape cer ular anggun jelita.. tkt ni.. silap jantina kot..

mgkin ular betina mau usha org yg muka same dgn anda (berbeza jantina).. eekkekee

idatazira said...

em..
boleh jd,
ular tersebut ada gaya metrosexual kot.
haih, mane tau ni,,
ular mane de pandai usha2 kan.
klu buaya logik ah.
haha

adamafnan said...

mungkin byk mkn somot tu yg lupo tu..

idatazira said...

aah.
NEmang pon.
mano tau nih?

SyAhiRah LaLAla said...

tersolat isyak dua kali?
wow,,bagus sindrom pelupa kamu ini,,wahai adik.
daripada kakak yang boleh telupa solat langsung ini!gulp *rolling eyes*

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.