The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 19, 2009

sangat.

sangat blur.
sangat xtahu mahu study apa.
sangat curious dengan soalan exam.
tapi sangat mahu exam cepat habis.
sebab sangat mahu menggoyang kaki.
dan sangat mahu menonton macam2 movie yg diambil daripada hard disk pinky islami.

oh. sangat lah.



sy juga sangat kenyang lepas makan aiskrim pulut dan cekodok ikan bilis yg sangat sedap dan sangat bergaya.

em. mungkin sangat berkuasa super.

sangat rindu adam si bulat mikimouse juga.

wink wink ~.^

10 comments:

nueeunlimited said...

aiskrim pulut???herm..:-p

mikichann said...

anda mempunyai gaya penulisan yg tersendiri.. ciri2 anak cikgu bahasa melayu SANGAT terserlah..

baek blanje kazen anda di ats makan eskrim tersebut.. mgkin dia akan mengidam..

fee_da said...

eskem pulut sgt bes la..seb baik beli 2 td,klu x tentu kempunan nk mkn lg...mintak2 pakcik hensem 2 x tukar lokasi jualan lah...wahaha...

idatazira said...

kaklong:

aiskrim pulut =

2scoops aiskrim flavour mcm vanilla with sikit rasa durian

+

1 scoop pulut

+

2scoops aiskrim flavour mcm vanilla with sikit rasa durian balik

+

kacang tanah

+

susu sejat F&N.

sodap. nak tak? nak meh dtg rah.
i'l treat u. :D


miki:
haih.
anak cikgu bhs melayu yg agak2 suka merosakkan bahase pun iye jugak ni.
hee. tgk tu penjelasan eskem pulut sgt terperinci. ;p

fida:
tula kan.
pakcik tersebut memang bermuka hensem walau dah berumur lanjut.
lokasi jualan pun agak strategik.
semoga pakcik tersebut semakin gigih menjual aiskrim pulut!!

adamafnan said...

nak jugak nak jugak..
nak 8
t dtg sini bwk eskem pulut tu..

idatazira said...

hoh.
cae la dam,
xleh bwk.
nak dtg cni

AFIF-SAN said...

anda juge SANGAT busuk....

idatazira said...

question mark x 3.


sangat sangat sangat tidak seperti itu.

AFIF-SAN said...

sangat iye lah...

idatazira said...

ish.
sangat ke sangap je?

amik sangap jela.
lebih bergaya.

haha

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.