The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 27, 2009

pink panther

xm sudah pun habis tadi. [seperti biasa lah, insan terpilih memang habis xm awal ye. ehem. ;p]. ini gambar lepas xm tadi dengan tema "Diet the Pink Panther".

depan gate Kolej Tun Syed Nasir I.
[kalau pergi bersiar2 ke taman tasik titiwangsa, bolehlah singgah ke sini untuk minum air. hehe]


sekarang cuma menunggu clinical viva, next week. lepas tu, aktiviti mencari kerja. emmm. gebon gebon.

lepas xm tadi telah pergi swimming dengan udeq. lepas swimming, tidur macam baby. bangun tidur, sakit leher. urgh.


ish. swimming sangat best. tapi, ada side effect yg sangat xbest iaitu rambut jadi macam penyapu.

.
..
...
....
.....


eh. macam tidak ber-mood untuk menaip. mahu layan leher yg sakit kejap.

[winking macam xsesuai dalam keadaan sakit leher. jadi, bye bye.]

3 comments:

nurulhuda said...

satu sajakah?? hehe cun la gamba credit to pakcik guard.. aku tak bley tido blk swimming td so buat2 pejam mate jer, ni pon lom ade rase mengantuk.. apekah itu haha esok mari bertutorial lagi =)

fee_da said...

insan terpilih la sgt..adoi
psiko tul la ngan bdk sorang ni...
swimming tiap hr..tgk cite la...uh..benci

one more paper to go..
go...go...fida

mikichann said...

yes.. kitorg pon dh abis paper jabatan.. nk tggl paper umum.. yg ni kne fokus sket..
wahahaaa...

lagha nnt ni..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.