The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 28, 2009

swimming lagi

setelah habis xm semalam, sy masih belum pulang ke rumah lagi. ini memang perkara yg mengkagumkan lah. haha.

lepas bangun tidur, terus on twisTouch sambil bersarapan kek adam. [kek baru saja habis]. selain kek, sy minum milo yg ditambah gula & nestum. oh. milo memang minuman yg penting dalam kehidupan sy. sebab, selalunya, dengan imagine minum milo yg sedap itulah yg akan menguatkan semangat bangun tidur. betul. xtipu.

udeq buzz. ajak pergi swimming. yey. swimming lagi.


........................

swimming suit udeq yg sungguh bergaya. wee

sy pinjam twin udeq punya. sy rasa macam teletubbies. teletubbies comel bukan? ;p

uh uh. sy sedang mengalami side effects yg lagi xbest hari ini. kolam renang tersebut baru dicuci tadi sebelum kami berenang. jadinya, mata jadi sangat pedih dan gatal. sampai sekarang. auwhh.

ini pun tengah menaip dengan vision yg kabur2. oh. mataku, sila tabah. adeih. xbleh tahan betul. mungkin akan pulih lepas bangun tidur nanti.



sy lapar. jadi, mahu makanlah. lepas lunch, boleh tidur macam baby. [xpe. baru bakar energy tadi, jadi sy compensate baliklah. hoho]

p/s: housemates semua yg sedang tidur. lepas ni xsaiko dah kan dengan saidamunira?? jadi, marilah pergi swimming kalau mahu. haha.


wink wink ~.^

6 comments:

mikichann said...

tlg beli eye mo.. uhukss..
sy sakit mata tgk mata anda..

xpon bli google

iovantgarde said...

aku ingat kan torek di dalam pakaian renang tadi..tgk2 balik kngko rupenye..hehe..apesal muke ko nak same mcm torek eh??huhu

nurulhuda said...

uih sunggoh cepat upload.. aku lom rajin lg kene wat ketas soklan dlu ni.. nanti aku apdet ek..hehe bdnku sengal2 tp tutorial last yg masyukkk =)

idatazira said...

miki:
marilah tolong belikan.
hehe

alang:
uiks.
xkan torek pakai bj renang ade skirt??
hehhh.
emmm.
itulah jodoh kot.
wink ;p

udeq:
baiklah.
teruskan membantu ibu anda.
yeah.
mmg masyuk, xtau bila bleh terjun lagi.
hihi

adamafnan said...

mano testimoni kek? tipu wooo..

idatazira said...

alah.
kek da abeh.
xsompek amik gamba.
heh heh

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.