The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 18, 2009

1431H

I actually was searching for taZiRa's pic folder in this ancient Spongetop. kan dah kata hard disk rosak. mana tahu kalau ada back up dalam Spongetop ni. unfortunately memang takda and the memories will all gone. kasihan bukan? sob sob sob.

em, I found this photo instead.

Ct ai, Im and myself, bergambar dengan Hasnan the Cyclops [tapi kasihan, lebih macam orang buta hoho] masa KTSN annual dinner dekat Dewan Titiwangsa. masa 3rd year kot.

[I think I miss Im the most. Im mesti dah nak kawen]
everyone macam sangat tak kena.
**p/s to my honey: dont you think your "Honey" macam sangat kelakar?
keh keh keh
oh sangat sedih kalau external tu betul-betul tak boleh berfungsi lagi. urgghhh.
I stop here. kalau tak nanti makin emo. Salam Maal Hijrah 1431H.
wink wink ~.^

6 comments:

meona said...

wah... saida!

cool pic

SyazAisyah said...

he3..malunye tgk pic ni..

fee_da_fid said...

huahuaaa.....mmg klaka la honey. siryes

nurulhuda said...

tegelak aku.. kasihan hasnan..hik3 mgkin patut belikan hasnan speck rayban yg bergaya!!hihi :)

idatazira said...

meo:
thanks.

aisyah:
hehe.
silala terima hakikat. ;p

fida:
honey you la yang klaka kot ;p

udeq:
suruhla honey die belikan.
nsb baik xletak kat fb pastu tag.
ni kire baik hati ni letak kat sini je ;p

nurulhuda said...

yep2!! his honey, sile take note.. speck rayban-bergaya taw..hihi :)

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.