The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 14, 2009

great teacher

assalamualaikum.

kalau tak menulis selalu maka akan menjadi tak pandai membuat karangan di sini. em, btw saidamunira memang tidak bijak mengarang lah, apatah lagi subjek Sejarah. [eh. lari tajuk. see, memang tak pandai mengarang. proven.]

recently kehidupan dipenuhi dengan ranjau. wah. sounds great bukan? masa sekolah dulu, Cikgu Isa sarankan untuk membaca novel bertajuk Ranjau Sepanjang Jalan. tapi of course tak baca lah. PEACE!!. tapi, I'm pretty confident lah bahawa ranjau yang saya perkatakan ini bukannya ranjau sepanjang jalan pun. dia ranjau mini sikit-sikit tepi jalan saja rasanya. [tak dapat disangkal, struktur karangan masih lemah]

petang tadi ke UKM Bangi bersama kakak Lai Kuan the beloved. ceh. bodek. and there was a song dalam kereta tadi. lagu GTO. pernahkah anda inginkan a great teacher yang seperti Onizuka? dahulu, cikgu cantik macam Fuyuzuki adalah idaman saya. tapi sekarang akan berfikir banyak kali. cantikkah Fuyuzuki? sebab, perempuan cantik di mata sekarang adalah Taylor Swift, tapi Taylor Swift bukan cikgu pun. maka cikgu paling cantik adalah emak. eceh pandai betul bodek emak. emak bolehlah berbangga.

eh macam bosan lah. ["eh Bosan pun ada?" kata MikiJajan, I dah tau dah, takyah tunggu you cakap dah Jan.]


entri langsung tak ada struktur. kan dah bagitau, saya tak pandai mengarang. dan Sejarah lagi tak pandai. saya pandai buang masa saja. actually saya mencuba untuk menulis malam ini, tapi entri tetap berunsur tak berapa bijak. sebab saya messy.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

org kepam mmg begitu..ayt tdk berstruktur.. eh.. mikichann dgn mikijajan jauh bezanya OK!!

meo suke mengarang said...

terer matematik xperlu mengarang

fee_da_fid said...

karangan ko slalu berunsur lucu la...

idatazira said...

mikijajan:
heyy mikijajan comel tahu.
siryes, nama tu macam enak.
Jajan, I kepam semalam demi pasukan bola sepak Malaysia juga.
perlulah terharu dgn Baddrol my hero semalam :p

meo:
habes tu, kalau macam tu, blog ini perlu dihapuskan kah?
rasanya matematik mudah saja.
hemm

fid:
eh yeke hepifid?
tapi kan, kadang2, I xbuat lawak pon Jajan ketawa juga.
I sedeh pon Jajan kata macam gembira.
I gembira pon, macam biasa saja.
rasanya muka ini memang muka Joker kot.
muka kurang ekspresi, karangan pun kurang ekspresi.

fee_da_fid said...

eh btol la, mst senyum sorang2 bila bc entry ko...ayt xberstruktur 2 mmg psti la kan..rndu nk dgr ko b'cerita...kira ko bole la jd pengobat duka lara..huahuaa

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.