The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 9, 2009

encik Cessna kata serab. bukan serabut

heyya saudara saudari cikebum cikebum.

minggu ini saidamunira kena buat silent mode. serious ni. jangan tak percaya okay.

start hari Isnin dah down pasal surat ajaib tu. eii.
hari Selasa nenek meninggal. innalillah. [sedekahkan al-fatihah kawan-kawan]
hari ni pula gebon ke sana ke mari sambil bersabar dengan ayat makan dalam mommy. urgh.
malamnya mencuba membuat review article tapi macam tak pandai.

cemana nak pandai ni. masa darjah tiga dulu saya rasa saya pandai sangat sebab tiba-tiba dapat lompat kelas lepas tu exam akhir tahun pun boleh dapat highest semua subjek. tapi sekarang sangat tak pandai dah. mungkinkah kalau dah kahwin jadi pandai? um.

serabutness. uh uh :(

wink pun tak comel. x.x

5 comments:

mikichann said...

tgk tuuu!!!
dia yg byk ckp sal tut..

cik said adalah survivor.. anda pasti berjaya membuat article tersebut dgn cemerlang..
go ida.. go ida...

idatazira said...

we are survivor we are survivor :D
olo, tp gebon

fee_da_fid said...

kawen again...
cepatla sape2 yg berkenaan sila masuk meminang bdk ni..xthn dh ni...

afif said...

rajennyer hupdet....

nurulhuda said...

tak abes2 le saudari ni.. ishk3 pose weh pose..hua3

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.