The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 25, 2009

macam sedih

mungkin tak boleh dijadikan tabiat jarang-jarang update blog. sebab, lama-lama macam lost contact dengan blog ni.

eh. btw, assalamualaikum.

life is great. everything is. great. great sebab rasa nak kata great. suka hati lah bukan. suka hati bukankah great. umm. okay. actually takde idea. ini baru honest. great tadi sebenarnya tak honest.

* * *
eh totally takde idea, eh sangat tersedih macam ni.

baiklah, baiklah. actually saidamunira dalam lonely mode. everyone is having dinner with beloved ones tonight. Miki & Daiki, Fishda & Arshavin. [eu, macam geli panggil Arshavin haih] except me. ok. bolehlah makan nasik lauk telur goreng dengan kicap. [eh, sebenarnya kicap pun dah habis, maka ini lebih kesian daripada kesian. kesian yang macam nak meraung. tapi tak berbaloi meraung sebab kicap habis lah bukan]

anyway, I'm okay with it.

benci meja study dekat rumah ni. buat sakit tangan, lenguh, sebab tinggi sangat. cemana nak concentrate buat manuskrip?? [kukuh bukan alasan hari ni saidamunira tak berapa nak buat kerja sekolah?]

wink wink ~.^

3 comments:

meozira said...

awatnye lonely?

jom layan komik2... huhuhu :p

meozira said...

awatnye lonely?

jom layan komik2... huhuhu :p

fee_da_fid said...

xyah la kesian kt saida. dia kn dh slalu dating..duk umah wt manuskrip

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.