The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 15, 2009

tersedih

emosi tak berapa stabil. external hard disk rosak. :(

and I am lonely tonight.

external hard disk ni sikit pun tak beri kerjasama. langsung tak mahu temankan saidamunira yang keseorangan malam ini. plan nak tengok movie malam ini terpaksa dibatalkan dan digantikan dengan apa pun belum fikir lagi. plan menulis manuskrip terpaksa postpone juga sebab saidamunira sedang jiwa tak tenang mengenangkan external hard disk yang tak berapa sihat ni.

plan untuk buat entri bergambar pun terpaksa dibatalkan. saya jadi messy semula.

bye. external boleh dicari ganti. gambar percintaan dalam external tu yang tak ada back up di mana-mana macam mana nak cari ganti? inilah gadis tersedih malam ini. :( sob sob. walaupun bukan putus cinta, tapi nak sedih juga.

nak external colour oren atau kuning satu.

8 comments:

meo188 said...

hikmahnya ialah..biarlah berlaku itu skdr memori..

take care

drexar said...

bersabar la banyak2 ye cik saida.. nanti sape tau ade org nak kasi hadiah satu hdsik baru pas ni :)

mikichann said...

aik.. kenapa leh rosak? muvi2 dh xleh tgk nnt?
sob sob...

xpe.. nnt cik miki tya kawan cik miki cane nk repair.. saba2

idatazira said...

meo:
hikmah ke tu?
macam pelik je.

amal:
anda ke yg nak kasik hadiah tu?
yaayyy ;p

miki:
dienye lampu menyale je bila cucuk kat laptop.
tp die xkeluar pape langsung kat my comp.
dah tukar segale tempat cucuk dah, pusing2 xleh gak.
geram betol.
malam tadi terus tido je sbb tension.
len kali jgn balik tganu la, stiap kali anda balik je malam I jadi sedih sekali :(

fee_da_fid said...

alahai siannya...dh la kene tinggal kn. sbr ye honey...

mikichann said...

ye ke?
ai xpenah tau pon u sdey kalo ai balik.. alaaa... kn rorex ade temankan.. hooo..

okes..
nnt i laporkan mslh xternal tu dkt kwn ai ye honey... hooooo

idatazira said...

eh eh tetibe je fida panggil I honey.

fida:
tak habes lagi ke cover line? ;p

mikijajan:
Rorex tu bukan nama anak ikan "honey" fida ke?
honey, I selalu kesedihan di kala malam you balik.
baru tahu ke honey?
[ceh, banggela tuh.]

kesian betol, honey jadi bahan.
keh keh keh.
;p

fee_da_fid said...

alamak kesilapan terbesar penah ak buat ni...mulai ari ni perkataan tersebut diblacklistkan hokey...no more h****

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.