The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 6, 2009

in Arsenal

nyamuk memang membencikan. ei. kalau nak pukul nyamuk pun terpaksa pukul diri sendiri. dahlah gatal pulak tu lepas kena gigit. bukankan sangat @%$^&$@??. eh tak tak, saya bukan mencarut tu. saya tulis simbol-simbol tu semua biar nampak macam geram. eh, ini pun kena bagi explaination? [uih, nampaknya entri akan jadi panjanglah kalau macam ini.]

intro dah emo. tapi don't judge a book by its cover. heh. entri ini seriously tak ada pun ciri emo macam nak mengamuk dengan nyamuk tersebut. malah ada ciri emosi gembira tapi maintain tak ada pun macam melompat-lompat girang ke apa. eh serious ni takda.

tontonlah gambar beruang berbaju merah ini. beruang ini kecil sahaja tapi bernilai RM 10. taktau kenapa, walaupun harga dia tak sesuai dengan saiz, tapi saya assume dia sesuai lah dengan baju yang dia pakai.

ada tak macam loser sebab sibuk dengan Arsenal walaupun Arsenal dah kalah. em takpa. ini beruang saya. kalau dia pakai baju Arsenal tapi Arsenal dah kalah, beruang ini tetap menang di hati saya. eceh, macam ada cinta ke udara ni. ehem.

ini bukan aksi menggantung diri. ini saya gantung dia dekat beg sekolah saya. :D
I support Cessna actually >.<
[olo malu malu dah blushing :")]

ini sekadar gambar hiasan.


emm okaylah. nak mandi ni sebab dah blushing. ;p bye bye

wink wink ~.^

5 comments:

nurulhuda said...

i wish i could be at the fac tommorow to witness those bears followed by some (or continuous?) small giggles (or big laughs?) kih3..

beg skolah dah mempunyai 2 entiti nampaknye.. i wish i could but then i just couldnt sbb sudah menganggur..hoho

idatazira said...

sekor jela.
yang ade nametag tu dah lame dah.
tu simpan je dlm kotak rasie :D

fee_da_fid said...

ooh lps blushing kene mandi eh?aida mst kene mandi selalu..huahuaa (tetiba ckp sal aida lak..bermakna???)

haiza-leen said...

fida: mesti aida tak bucuk kan???weh lawak gler....rase kejam gler aku sebab gelak sampai kuar air mata...

to ida: kak haiza used back pack now...senang nk angkut lappy2 gi kelas...tp bukan arsenal...but MAN U!!!Glory...glory...MAN United...

idatazira said...

fida:
aku tau, aida lebih penting.
sob sob.
[saje tacing ngan fida lebih]

aiza:
uiks dasatnye gelak tak hengat kak.
I pon guna beg sekolah berciri sandang belakang skang.
sume benda boleh dump dalam beg tu.
sampai Dr RR tanye aku ade kueh raye ke dlm beg?
keh keh.
glory glory arsenal.
man u musuh ketat ah

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.