The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 20, 2009

bahagia sungguhlah!

hola everyone.

memang rasanya hidup sekarang bersinar kebahagiaan. heheh. alhamdulillah. PEACE!!

sedang membuat buku log pagi tadi, tiba2 perut terasa lapar, lalu mulut berkata "eh, saya laparlah". lalu terdengar oleh junior sy yg sdg buat catering practical. beberapa minit selepas itu, junior sy datang lalu membawa sebungkus roti yg disapu jem & marjerin, "Ida, ni ada roti. Ida lapar kan?". [see, betapa bahagianya :D]

pada waktu tengahari pula, selepas turun dari wad setelah membuat kerja, turun dengan perut lapar. masuk ke ofis [ofis kami dekat dengan dapur hospital of course], dan tiba2, kawan2 UMT pula menghulur sepinggan nasi siap dengan lauk sambal ikan & kacang panjang goreng. lalu mereka berkata "kitorang dah ambikkan nasi korang, xpayahlah pergi cafe" [see,, bahagia tak?? :D :D]

petang hari pula handle case lagi... sy mesti bersyukur sebab sy sihat. alhamdulillah..

lagi, kebahagiaan masih bersinar2 bila pulang ke rumah.. heheh. lagipun adam ada dekat sini. :D

yg macam kurang bahagia sikit, sebab tiap2 hari kena pakai tudung hitam sebab masih tempoh berkabung sampai 4 Februari.

eh, tapi sy memang bahagia sekarang lah. wee... jangan jeles everyone!

wink wink ~.^

4 comments:

AFIF-SAN said...

bahagianya....
tapi saya lagi bahagia..
wink..wink..

miki said...

sronoknye jd ida.. ramai org syg je mcm.. jgn sesekali tggl tudung itam ye.. ahaks..

fee_da said...

tahniah ats kebahagian anda..sy turut bhgia...

idatazira said...

afif:
bagusla.....
ko memang,,mesti tanak kalah
wek.....hoho

miki:
em.em....
xberapa pastilah tapi ramai ke x...
hehh

fida:
anda pun bahagia sbb nak dpt anak buah twin

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.