The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 30, 2009

beluMandi

seperti yg encik afif jangka, mesti sy akan buat post gembira sempena hari jumaat. pandai encik afif. heh. mestilah hepi. esok boleh diskaun waktu bangun tidur. PEACE!! :D

masa drive balik tadi, sy telah memotong cik dietitian dekat tol. hee.. cik norza mesti rasa sy pengganas di jalan raya nanti. heh heh.

encik afif beranggapan sy akan dating weekend ini. excuse sikit. xtahu diam2. mana ada dating2. sy kan gadis yg suka duduk di rumah ok. [woho.....]

sy belum mandi lagi. tapi sudah ada orang suruh pergi mandi pun. ok. kejap lagi sy pergi mandi. sejuklah. hujan ni.

blog cik jaja miki telah berpindah ke myeleven. beliau kata "when eleven comes after two". jadi, sy anggap, maksudnya adalah cik jaja miki mahu 11 orang anak kelak. hah hah.

cik aida pula baru buat blog. beliau nampaknya macam ahli motivasi lah. oh. mungkin sebab beliau berhobikan membaca novel. sebab itu ayat2 beliau macam ayat novel.

lagha saidamunira. cepat2 mandi. gebonlah xmandi. busuk. xcomel.

wink wink ~.^

4 comments:

miki said...

mmg dh agk h konfem mlm ni entry yg gumbira.. cik aida mmg telah buat blog motivasi..pnjg beno entrynye

idatazira said...

hoho...
bkn ke sy mmg sntiasa gumbira..
;p
aa...aida bile nk publish cerpen dia kan..

fee_da said...

syabas la aida

idatazira said...

ucapan syabas kat aida.
entah aida bukak page ni entah tak.
hahah

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.