The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 28, 2009

no stress here

sy tidak stress. yuran sy officially had turned into negative! wah. sangat excited tu, tidaklah. cuma wondering bilakah masanya mahu claim semula duit itu. saidamunira bukan mata duitan. tapi saidamunira xsuka membazir wang. [erk. adakah?]

em em. hari ini tidak stress of course. kerana sy memang pandai memilih untuk menjadi gembira. caranya adalah: delaying my case write upSSSS. lalu, bacalah komik sincan.

sekarang macam sangat suka dengan taylor swift. the amazing taylor swift telah menjadi penyanyi wanita pertama yg sy sukai. but i'm not obsessed with her ok. cuma suka. official website taylor swift pun sangat jiwa. cuba tengok dekat sini.

em. lagi, hari ini hujan lebat dekat Rasah sehingga Senawang. walaupun begitu, saidamunira memandu dengan gembira dan bersopan. sebab itu sy tidak stress. [hujan lebat woo.. sampai xnampak jalan]

jangan suka layan emosi, nanti cepat stress. [..& jangan suka mengumpat ok. hee]

choose to be happy.

wink wink ~.^

3 comments:

miki said...

woww.. cik ida memandu dlm ujan? memandu manual?? hebatnye cik ida.. cik miki telah tukar add..sile view ye

MOHD AFIF SALAMI said...

sy stress ni....
bilangan komen sudah semakin berkurang..sila komen post saye...
supaye sy tidak stress lagi..

idatazira said...

miki:
wah... viewed ady.
wooo..
smartlah

afif:
boleh eh stress sbb org xbg komen kat blog??
oho...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.