The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 4, 2009

my interests

masih sedang explore apakah interest sy..

em.. menggali-gali. aha,, food? em, interest kah? mungkinlah. interest terhadap makanan sepatutnya rajin mencuba pelbagai jenis makanan, kan? atau mesti rajin memasak atau invent makanan. semua pun belum dilakukan. kalau tanya pernah makan ini dan itu, mesti sy akan cakap "belum". masakan sy yg paling superb setakat ini adalah ikan masak kicap. invention, tiada. jadi, itu interest kah?

adakah interest sy ialah shopping? wah. mungkin belum berapa pasti. wait and see sampai sy bergaji kelak. sekarang, sy bukanlah rambang mata sangat pun kalau ke shopping mall. [kawan-kawan, betul kan??]. duit menjadi penghalang. duit untuk topup lebih penting. tambahan lagi, zaman sekarang, maxis cekik darah lah.

melayan drama series? mungkinlah. tapi, hanya desperate housewives & Kyle XY yg dilayan dengan jayanya. cerita lain yg dilayan separuh jalan ialah one tree hill, prison break, grey's anatomy, heroes, falcon beach.. menjadi separuh jalan adalah kerana internet di negara ini super terhegeh2. mahu beli dvd memang membazir lah.

korean drama? entah. bila tengok rasa best. tapi, kalau xtengok pun, xada any effects. cerita yg dilayan sehingga khatam hanya full house. itu pun sebab encik itu yg meminjamkan cd beliau, lalu mestilah dihabiskan menonton. lagi, cerita I'm sorry, I love u. itu pun xkhatam. cerita lain? xtengok pun.

reading kah? em. tteeeettt. belum lagi kot.

belajar kah? oh. jawapan sy MEMANG TAK AHH. sy lebih suka bersenang lenang. PEACE!! main saidina, main scrabble, main othello. main card pun ok. tapi encik itu kata, xbaik main card.


ok. I had jump into conclusion. interest sebenar sy dirahsiakan. [sy ini bukanlah orang yg bosan. hee]

em. tiba2 dapat sms yg sgt xbest. uhhhh. :'( wuuuuuwuuuu... hempon beliau kena grounded sempena seminggu orientasi.

wink wink ~.^ [ini wink pura2 muka enjoy. padahal hati sangat jiwa xtenang]

6 comments:

nueeunlimited said...

adakah beliau itu encik itu???Ttteeeet, tteeett n ttteeeett lagi... harharharharundin:->

adamafnan said...

ush..byk bona tteeeeetttt..mungkinkah blog ini patut dikategorikan 86SX????
atau mungkinkah "interest" anda di bank?haha

pphoenix said...

selamat mengharungi seminggu
ahahaha

idatazira said...

to kaklong:
tteeett tu tteeettt lah.
hoho.
beliau & encik itu ialah tteeettt jugalah.
heh.

to along:
interest yg paling mungkin adalah tteeettt.
hee..
em, blog ini tiada langsung elemen lucah ok.

to riny:
minggu yg sgt mencabar.
aduh :'(
macam xlalu tidur.
tapi makan tetap lalu.
heh.

Alang Fikri said...

henpon beliau kene kurantin,,takpe..enset daku senantiasa d tgn..hahaha..msg lah daku..its better then none tau..

idatazira said...

alang:
sesungguhnya, xakan sama pun kalau sms dgn anda mahu pun org lain.
btw, aku xde pun no hempon ko, canelah nak bersosialisasi.
hoh

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.