The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 11, 2009

weekend

semalam kan hari sabtu. hari sabtu best sebab cuti.

hari jumaat kan sudah beraktiviti lepas kerja. lalu malam sudah penat & xada buat plan langsung pun utk hari sabtu.

pagi sabtu, sy tolong emak buat karipap-main-tipu. [main tipu sebab inti saje inti karipap, kulit pakai kulit popiah. eheh.] angah yg bising2 mahu karipap karipap & karipap. jadi, emak macam kasihan kot, jadi emak buatkan karipap tipu.

sungguh pun pakai kulit popiah, tapi mahu panggil karipap juga. xmahu paggil samosa. sebab xtahu how to fold it into samosa shape lah. he.

emm.. pukul 9 a.m. telah diroger. oh. Bedtime Stories lah. mahu tengok mahu tengok. tapi macam malas pulak mahu keluar.

tiba2, baru teringat ada kerja sekolah perlu dibuat dekat Guardian atau Watson's. jadi, sy perlu keluar lah.

kalau sudah keluar, xkanlah pergi buat kerja sekolah dekat farmasi sahaja kan. [nanti orang kata sangat beretika pulak. heh] jadi, perlulah pergi bersukaria juga.

jadi, sy sudah tengok Bedtime Stories. best. silalah pergi tengok. moreover, dalam cerita itu ada banyak kali "once upon a time". heeee. memang best.

pukul 5+ sudah pulang. pukul 7 tengok sincan. semalam sincan super lucu. tajuk yg last adalah "Mama Saya Ada Peminat". sy ingat tajuk dia sebab kelakar sangatlah.

malam, sy iron 5 pasang baju kurung. rajin betul saidamunira. then, konon mahu tengok Mr. & Mrs. Smith, tapi rupanya terpengsan depan tv pukul 10.30 p.m.. xpelah. sudah tengok pun cerita itu. cerita itu best. [memang penatlah beraktiviti pada siang hari. hoho.]

..dan tidur, maka, sudah hari ahad pun. aduyai. esok hari isnin lah.

nanti bila sudah jadi hari isnin, sila menjadi hari jumaat dengan pantas.

wink wink ~.^

7 comments:

AFIF-SAN said...

sudah tgk lah..
cite bedtime stories mmg sgt best.
juge sgt klakar...
lagi best sbb saye tgk dgn gurl!! yeah!!

saya harap isnin lambat la sampai jumaat..sbb jumaat ade symposium..
saye belum habis prepare..hoho..

bongek de' villa said...

yer2..
cepat lah bergeraknye mggu ni..
cepat la tibenye hari khamis.
x sabar utk diintview...huhu..

adamafnan said...

wohoho..jd jugak karipap..
mesti byk dimkn eh kan kan kan

idatazira said...

afif:
cepatlah cepat cepat cepat jumaat!!
wowowo

kathy:
yey,,, cepat cepat cepat super cepat.
biakan encik afif gebon. hoho.
btw,, gud luck interview eh!

adam:
nemang pon.
dio goreng an,, klaka wo.
dicedok eh minyak.
gebon gebon. :P

nurulhuda said...

bed time stories mmg best!!!

nurulhuda said...

aku ngan huda juge membuat lawatan khas ke guardian & watson pulang dr HSA td..huhu

idatazira said...

udeq:
hehe. kerja sekolah kite memang slalu kat watson n guardian, kan?
hehhee

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.