The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 8, 2009

jajaSIMPLEtag

tengok, sy sudah update pun. lalu menjawab tag jaja. memang nikmat sebab minggu ini sudah mahu sampai weekend. lagipun, tiada masalah berkaitan hempon beliau lagi. weeee :D :D

ok. mari selesaikan tag cik jaja miki, i.e. housemate yg underweight. [dgn ucapan, "kamu mahu lemak sy jaja?"]

* * * * *


1. do you think you're hot?


hot-babe tentulah tidak. hot-tempered sometimes saje. red hot chilli peppers sy tidak minat.

2. upload favourite pictur
e of you

hah hah. bukanlah favourite sungguh pun. gambar favourite sebenar dalam Spongetop i.e. laptop lama sy. sekarang tengah guna twisTouch, malas mahu bukak Spongetop.


3. why do you like this picture?

kerana ramai yg jelesh. hah hah.

4. when is the la
st time you ate pizza?

31st December 2008. sangat accurate. dekat JJ Seremban 2. memang hot tempered pergi sana lah. mahukan sesuatu yg special. tapi, jadi hangin. [beliau banyak kali kena cakap "sabar boleh taaaakkkkkk???"] kalau perut sy lapar & orang buat kerja terhegeh2, memang sy hot tahu.

5. the last song you
listened to?

oh. lagu kebencian, xsengaja dengar. Rite NA NA NA NA na. akon. malas mahu tukar chanel radio masa drive tadi, sebab sudah mahu sampai rumah pun.

6. what are you doing right now beside this?


thinking of tteeettt.

7. people you tag


1. mohd afif salami bin marzuki [eh, nama kamu ada mohd bukan? kalau spelling error, sorry]
2. mohd fikri bin mohd yunus
3. siti syahirah bt nordin
4. nurul huda bt razalli

8. who is number 1?

encik afif lah. beliau ialah classmate masa form 1 & form 5 dahulu. beliau juga berlagak tan sri, sehinggakan macam xbiasa pulak dengan title sebenar ada 'mohd' atau tidak. uh uh.


9. say something about number 4

coursemate sy, beliau sangat bijak & berkaliber juga workaholic. dahulu beliau belajar dekat Sekolah Tun Fatimah. sangat suka berkaraoke.

10. how about number 3?

ini rumet masa matrik dulu. orang 1st skali yg sy kenal masa masuk matrik. ada bakat jadi datin. i miss her juga :D

11. who is number 2?

encik alang. beliau ialah classmate dari form 1 sehinggalah form 5. [encik, kamu perasan tak yg kita memang xpernah terpisah semasa zaman dahulu, hatta memasuki matrik yg sama?] hee...


* * * * * *

yey. hari ini xada kerja sekolah. PEACE!! boleh berguling2 saja di depan tv.
to farini, happy becoming birthday!! :D may all goods and blessing go your way..

wink wink ~.^ [see,, sy sudah normal kembali]

5 comments:

miki said...

gumbira sgt eh.. henpon org laen yg dh dpt.. org laen yg gumbira.. ehmm..
terasa bgga ade nama saye di tajuk entry ini.

wowwiee...

AFIF-SAN said...

adusss..malasnyer...
nnti ek saye buat...
bangge tu mmg dah bangge dah..
maklumlah name pertama..
tan sri afif tu..ehem..ehem..

bkn malas ape, saye xtahu mahu tag sape. Tag anda boleh?

BTW, name saye tan sri mohd afif salami.anda betul lah tu..

fee_da said...

gambar ituuuu!!!!

idatazira said...

to jaja miki:
hoh.
gembiralah.
jika tidak, lose contact tahu.
hee.. mahu lagi nama kamu? boleh saje.. :D

to afif:
oh. mahu tag sy balik? macam melantun2 pulak tag itu nanti. heh.
tan sri hoh. perasan. wek

to feeda:
kan? jeles la tu, kan? kan? :P

nurulhuda said...

baru perasan diri ditag.. sori ek lambat, seminggu da tak online..hukhuk

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.