The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 14, 2009

blog description

assalamualaikum semua orang.

family:
sy sangat seronok berada di rumah. walaupun bukan waktu cuti, dapat duduk di rumah dengan family memang sangat heaven. [udeq, aku memang layak ambik tempat ko jadi presiden KeMBaR. ;p berciri gila kuasa sikit. haha] adam pun mahu balik minggu hadapan. yey.

friends:
tadi baru mengusha2 blog kawan2 smkApian drpd link dekat blog encik alang. wah. nampaknya ramai yg berblog secara ilmiah. bagus bagus. kagum sy. mereka sangat berwawasan lah.

sy ada kawan yg sedang mencari girlfriend. siapa mahu jadi girlfriend dia? mari angkat tangan. hoho. [em,, maaflah encik A. hehh. terpromosi dekat sini pulak. ;p attention: bukan encik afif, ok.] eh, atau kalau encik afif pun sedang mencari-cari, sy boleh tolong promosikan di sini sekali. hoho.

fun:
hari ini ada kerja sekolah sikit saja. xbanyak macam semalam. yey. boleh bersuka ria malam ini. boleh baca komik sincan lepas siapkan kerja sekolah nanti. weee

food:
sudah 2 hari sy makan free dekat hospital. siapa kata makanan dekat hospital xsedap? sedaplah. lagi sedap daripada makanan dekat kafe hospital tahu. agak appealing, seriously.

fabulous:
yang fabulous, hari ini sudah hari rabu. maknanya hari jumaat semakin hampir. [sambil melompat guling2 ;p]


* * * *

sekian sahaja summary untuk hari ini.

wink wink ~.^

7 comments:

fee_da said...

bahagianya minah ni..smpai lupa org kt rah yg sunyi lagi sepi ni...uhuks

Alang Fikri said...

wah..di sini juge ade highlight name aku..aku ni pengumpul blogger tegar ke ek??patut lah aku jadi Ku dulu kan..hehe..lenkali,ko bagi ar link skali kat name aku tu..bagi trafik aku menigkat,,wawawa

AFIF-SAN said...

tu la..org penat2 link name die...
kuang asam betol....

agak2 sape encik A tu ye?
encik Alang kah?
encik Afif kah?
encik Amat Mohsin kah?

kompius lah. lepas tu nama saya jugak yang anda gembar-gemburkan..

promosi lah..silakan..silakan..

idatazira said...

fida:
eheeee. memang bahagia pun.
tp xlupe korang pun la...
especially bile mkn karipap, mst igt ko. wuu

alang:
oh. memang aku nak wat link pun mule2. pastu mcm xsaba2 plak nak post entri. hoho. xpe. pasni klu ade lg, aku link.

afif:
encik A identitinya dirahsiakan.
tade kene mengena pun dgn anda.
tp ada kena mengena mungkin dgn nama adik beradik anda.
haha.
P&C.

AFIF-SAN said...

baiklah..saya tukar budak comel lah....
so komen posting terbaru teman..baru post tadi....

miki said...

wow.. asyik en.afif je yg ade lam blog ni.. bile sebut je encik A.. konfem2 org akn igt en.afif..

fid.. dia dh x igt kite dh mcm.. cano ni?

idatazira said...

afif:
wow. anda menggunakan taktik psikologi eh utk dapat byk komen. hoho

miki:
isk isk. manede lupe anda semua lah..
encik A bkn encik afif.
alah, kebetulan je encik afif popular dekat blog ni..
kalau anda mahu popular pun boleh saje :D
silalah rajin bagi komen. haha

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.