The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 25, 2009

smkAp - 1 dekad

sungguh pun sy telah post 1 entri hari ini, sy mahu juga post lagi 1 entri. sebabnya, sy baru teringat, hari ini dalam sejarah.

kawan2,, 10 tahun yang lalu, kita masuk smkAp lah. sudah 1 dekad!!

macam2 sy dapat dekat smkAp:

1. tteeettt. :D
2. kawan2, haluan kiri & kanan.
3. cikgu2 yg pelbagai. [especially cik Anisah. wahai kawan2, cik Anisah masih ber-sms dengan sy tahu?]- ada ciri2 perasan jadi student kesayangan pulak... woho ;p
4. kenangan dengan kawan2. . .
5. ilmu yg banyak [tapi mostly entah ke mana. astaghfirullah]

10 tahun yg lalu, sy adalah seorang budak yg berumur 12 tahun. sy sangat saspen bersekolah di situ. sebab sekolah itu dekat dengan kelapa sawit. haha.

9 tahun yg lalu, sy sudah form 2. masa form 2, sy rasa batch sy memang something je. kami jadikan kelas kami sebagai istana 2 Ibnu Sina.

8 tahun yg lalu, sy pernah dipanggil oleh cik Anisah ke pejabat beliau. sebab trial PMR sy dapat 8A 1D. D ialah subjek sejarah.

7 tahun yg lalu, masa kelas biologi, buku amali sy dicampak oleh cikgu Rabiah dekat depan kelas, sebab markah report sy dapat 6/10 saje.

6 tahun yg lalu, emm.. masa ni, selalu skodeng encik tteeett dekat bilik media. haha. [tadelah. buat cerita je tu]



sy masih mencuba untuk tidak menjadi eksperimen gagal smkAp.

wink wink ~.^

3 comments:

Alang Fikri said...

is it true 25th jan??i thought 27th january..berbondon2 beg mak bapak aku bawak khas utk anak teruna die ni..hehe..

SMKaP best..KU 2003 best bukan??hahah

idatazira said...

bkn.sbnanye 24hb.
xtaula pulak kalau anda lambat mendaftar..
hohoh.
yela.
ambilla KU 2003 best.
[sendiri cakap punya ;p]

adamafnan said...

apsal xcito tiap kali omak dtg ko nangeh nak blk?haha

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.