The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 18, 2009

sunday-list

macam2 mahu dibuat hari ini.

1. mahu tengok spongebob squarepants. sangat mengecewakan sejak channel nickelodeon sudah hilang coverage. [astro memang mengong] jadi hari ini mesti tengok dekat tv3.


2. mahu pakai inai lagi 2x. bagi kuku cun macam orang baru kawen.


3. mahu buat surat utk minta cuti jumaat depan sebab mahu pergi ofis kolej. ini yg sy xrajin mahu buat. dari 2 minggu lepas asyik tangguh2. kalau benda2 rasmi macam ni sy memang slow lah. xsuka


4. mahu mendadu kentang utk buat karipap tipu lagi. kali ni dengan inti kentang + ayam. wuu.. minum petang hari ini kita makan karipap tipu jom. mahu rasa? sedap tahu. :D


5. mahu iron white coat. kedut seribu lepas basuh semalam. baju utk pakai minggu ini sudah siap di iron pun 4 pasang [sebab jumaat plan dapat cuti lah. hoo] hari jumaat lepas lagi. rajin kan saidamunira? wee..


6. mahu siapkan buku log. xsuka betul lah.


7. mahu pergi tampin kot. angah mahu membeli barang2 makanan bekalan utk setahun. heheh. kasihan dia sudah mahu pulang

8. mahu dating [abaikan. cuma perasaan saja tu]


* * * * *


em em. macam xlah banyak sangat pun benda mahu dibuat. sebab namanya pun pemalas, jadi sy xakan jadi terlalu gigih utk start membuat case write-upS. nanti dululah. mahu bersenang lenang dulu. [nanti barulah gebon mahu buat kerja setimbun! - biasalah tu]

jadi, hari ini sy cuma akan duduk di rumah membuat aktiviti freestyler. cis, esok hari isnin dan adalah hari isnin + ada clinic session. wuwuwuwu

jangan mengeluh lah.

wink wink ~.^

6 comments:

AFIF-SAN said...

jangan mengeluh lah...
pergi dating saja...

adamafnan said...

1. spambob xbest la.. :-(
2. dah nk kawen ko? nk along ckp kek omak..haha
3. kalu maleh amik la mc..
4. tinggalkan sket woo..sok blk
5. ltk bwh tilam saja
6. no komen
7. silala membeli belah..
8. poi la..

fee_da said...

bgs..ad plan ape yg nk dibuat...gud2...ktrg mahu pg joging ptg ini..di tasik (klu mls xmelanda la)uhuks...

idatazira said...

afif:
terima kasih atas nasihat anda.
[hey encik, dating itu xpenting pun lah] hoo

adam:
komen yg padat sekali.

feeda:
hahah. yo yo an lah ko punye jogging tuuu.. ;p wek

Nien@khairina said...

haha..
sy pown pkai inai jugak..
sgt best..aura kawen itu..
ahahahaa..
fid..
malu ah..plan xjadi..
joggim ats katil saja..
ahhaa..

idatazira said...

nina,, amboy.
mcm mahu kawen sudah.
dah agak da pon.
koramg suka merancang, tuhan tentukan....
ahhaahhhh ;p;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.