The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 16, 2009

11 perkara

kan sudah bagitahu. addicted.

1. membawa & membaca komik sincan ke tempat kerja memang sgt bagus. sesampai di hospital, memulakan hari dengan membaca komik sincan memang sgt PEACE!!

2. handle case cerebral palsy with failure to thrive tadi membuatkan sy jadi gebon. menjadi bertambah gebon adalah kerana dehydrated sebab sweating. [alasan sangat membina]. hoh. aircond dekat clinic rosak ye. otak sy menjadi hypoxia tahu.

3. makan free memang nikmat.

4. tidur 10 minit selepas makan adalah ok bagi orang yg telah mengalami kekurangan oksigen selama 4 jam di clinic. port yg sangat strategik membolehkan sy tidur dengan selesa dengan menyambung tiga kerusi sebaris menjadi katil.

5. melewatkan waktu solat beberapa minit adalah disebabkan ingin menyelamatkan diri daripada makcik yg ingin menjual lipstick ada di dalam bilik solat dengan katalog avon beliau.

6. terkedu dengan kes yg banyak seperti kes yg membiak pada waktu petang.

7. wad CCU yg sepatutnya air-conditioned juga xfunction. jadi, hari ini berkeadaan hypoxia times two.

8. mendapat phone call emergency daripada kawan semasa bekerja membuatkan jiwa tidak tenang semasa berkhidmat untuk negara. [sampailah sekarang masih xtahu apakah yg emergency sebab sy angkat phone dengan berkata "eh eh, sorry sangat, call later eh. busylah" - macam berdedikasi, kan?]

9. juga diroger oleh encik tteeett berkali2 setelah jam menunjukkan pukul 5. melihat phone dengan 5 messages adalah WOHO!

10. bekerja dengan kelesuan sehingga jam 5.45 petang membuatkan kaki lenguh sampai malam. [luckily tangan tidak lenguh, jadi boleh update blog]

11. jadi, harus mendapatkan beauty sleep malam ini. pergi tidur sekarang.

good night everyone.

wink wink ~.^

6 comments:

AFIF-SAN said...

tak paham!

idatazira said...

xphm. tande soal.

em. ni kira mcm diari hidup aku seharian semalam,
disusun mengikut kronologi.

hoho.

PEACE!!

fee_da said...

byknya benda berlaku dlm hdp ko...
yea dh abis midsem..huhu cm byk paper je bunyinya...rs cm bdk diet pn ad gk sbb siap ad xchange2 lg..hehe

idatazira said...

taniahla da abes xm.
bes kan jadi budak diet kejap.
;p

heheh.

budak diet xpyh xm midsem.
final pn xpyh bc buku & note.
jeles x?
;p

AFIF-SAN said...

tah nye...banyak bende jadi..
ko ni cukup x mase tu 24 jam?
kalo nak amik la mase aku sejam dua..
banyak mase abis kat nunggu org jek..
bazir..bazir..huhu..

idatazira said...

cukupla.
ish.
xb'syukur tao nmnye klu ckp 24 jam xcukup.
hu.

idup hectic sket.
hoohoh

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.