The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 1, 2009

missing everyone

time goes by. now it's february.

now i'm waiting for KYLE XY. xtahulah berdaya atau tidak mahu tengok malam ini. [em.. rindu dekat Declan lah. heh heh.]

sedang menunggu ayah pulang juga. ayah went to kedah last friday dengan budak2 bola sepak yg busuk2 itu. ayah texted me at 9 p.m., baru sampai tg. malim. wah. jauh lagi lah.

just now, i looked through frenzy album in my pictures folder. [islami, sebelum aku tau ko rindu aku, aku memang da rindu ko dulu tao. wuu] yes, i do miss my friends.

melihat gambar2 masa open house di rah dulu, buat karipap, the most memorable moment. [fidaaa,, nak buat karipap lagiiii] then, my heart tou
ched when i viewed 2 videos recorded by jaja when they were busy in the kitchen. [yg tengah sibuk2 kat dapur & aida mengacau kuah laksa]. wuuuuu. i miss u really much girls. [noted that i was not in the video. xtahu sy pergi mana. sy memang xpopular. wuhuhu]

rindu tempat makan ni jugak

masa buka puasa di time square, oh. missing nya dengan kawan2 dietitian sekalian. and with 4 other pussycat dolls, at Istana Budaya. i miss them all. especially islami. wowi.. [rasanya paling byk dating dengan dia, sampai kena marah dengan tteeettt]

student dietitians


pussycat dolls gebon

it's february now. i wish to watch PGL the musical. wuwuwu. xada siapa mahu pergi tengok kah? [jom la jom la kawan2]


8 days to go...

wink wink ~.^

9 comments:

AFIF-SAN said...

saat2 kite bersama xde yang dirindukan ke??

fee_da said...

karipap itu...tp ari 2 mmg bes la spend time ngan ko kt kedai daun then pg beli tudung kt chow kit..hihi..yg plg xthn kene sauna dlm teksi..uhhh...

idatazira said...

afif:
saat2 kite besame xdpt dirindui.
nnt org laen xrestu.
kekeke.
wek.

feeda:
wee.. ko tau, lps sauna dlm cab,blk tu aku smbg sauna dlm komuter.
mmg membakar sungguh!
hoho.
windu2 anda sgt :'(
wuwuwuwuw

miki said...

windu anda juge.. tggl 3bulan lg kami di sni.. sile pulang ke meja anda

idatazira said...

miki:
hoho...
baek.
nnt blk sana,,mau pnjm access card 1 ok.
hehehh

AFIF-SAN said...

owh..ok..lagipon saat gembira saye pon ngan org laenn..kekekeke..

idatazira said...

tahu xpe ye encik afif.

Nien@khairina said...

huhu..agak2 sedey post nii..
bile mau pulang..
cpt2..sume da rindu merindui..
uhuk.

idatazira said...

nynaaaa...
mish u toooo..
nnt2,, myb mid march baru balik sane..
huu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.