The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 21, 2009

nyna's jiwang-like-tag

hello hello.

kenapa ha rainbow dekat atas sudah xkeluar lagi. dari petang tadi sampai malam ni, bila buka page ini, rainbow xkeluar. wuwu. kalau xada rainbow, macam xceria pulak.

ces. encik afif masih dengan ciri berlagak beliau. beliau kata blog sy xcantek. [eleh. kamu xladies, mana kamu tahu]

sy mahu buat tag nyna. fida belum mahu buat lagi. [see, mungkin beliau memang ada agenda rahsia. same je mcm encik afif. apa entah yg rahsia sangat].


1. How did you meet him/her?
dua orang budak kecil sekelas masa form 1 & form 4. hoh. [actually, masa kecil dan COMEL. hoh hoh :p]


2. Was it love at first sight?

uh. mestilah tidak. love at first sight adalah untuk kaki skodeng. kami tidak.


3. Favorite thing about him/her?

suka meng-escort.


4. Most annoying thing about him/her?

oh. susah mahu bangun tidur.


5. What makes you love him/her so much?

ececeh. rahsialah.


6. Do you want to marry this person?

*blushing blushing*


7. If you are married, how did you know he/she is the one?
macam mana kan nak tahu. em. dapat mimpi kawen dengan dia lah. [eh, bukankah selalunya mimpi adalah bermaksud opposite?]


8. Would you die for this person?
hey. bolehkah? bukankah kita hidup kerana Allah. mati pun sama lah, kan? kan? [eheh. *sila buat tangan macam nasyid ;p]


9. Could you ever cheat on him/her?

sy mahu jadi sweet honesty. [kalau sekali kita tipu, nanti rasa mahu tipu lagi, kan trouble. heh]


10. Can you see yourself with him/her in 10 years?

sy yg pada waktu tersebut berusia 32 tahun, beliau 33 tahun. mungkin masa itu tengah sibuk masak soto, lontong, rendang dan kuah kacang di dapur bersama2, mahu buat openhaus, anda semua dijemput hadir, ok.


* * * * *

jodoh adalah divine intervention. kan?

wink wink ~.^

8 comments:

aeda_humairah said...

tak tahu la kenapa..tp sy gelak la bc tag anda ni...hikhik...lucu bangat ayt kamu sih....terasa mahu bt jgk..p mst byk yg jwpnnya."tak tahu@ no komen"....

Nien@khairina said...

oh..sungguh..sy suka ngn entry ini sbb:
1)nama sy jd title nye..ahaksss..
2)sgt lucu..
3)sy terperasan sendiri yg sy pon trmasuk lam list jemputan open house itu..mau mkn bnyk2..hehe

so..sy memang kene SUKA entry ini..hoho..

fee_da said...

nina nk mkn byk dpn org?..x kot..hehe..nina cool,jgn mrh ye...
sy mmg ad agenda rhsia yg mmg super rhsia xleh bgtau...mmg xleh la wt tag nina ni...kontroversi plak

mikichann said...

fid skrg asek berahsia je.. xaci tol.. sy pon suke bc tag anda.. kerana ayt anda sgt comel.. mgkin sbb anDA ank cikgu seni.. jd ayat pon cambEst..

sile buat open hz itu nnt ye.. mgkin kite jd mak org ms tu.. mak org besanye makan byk.. ahaha

AFIF-SAN said...

mmg pon..aah la, dah xde rainbow..
eish..buruknyer blog..

nanti saye nak datang makan kat openhouse rumah korang tau?

aeda_humairah said...

cik miki advance sokmo..serba serbi advance...oppssss..terlebih sudah....

idatazira said...

aeda:
sila2 buat tag ni.
yeke lucu?
xbniat pun nak wat die jd lucu.
heheh.
cik miki advance ape lg wei?

nyna:
haha.
[kamu pun berciri gila populariti :P]
hohoho.
hihi. nnt tag lg, sy akan ltk lg nm anda ye :D

fyda:
ni yg rs nak babab ngan bantal ni.
rasie2 plak die.
wuwu.
kwn2 sume, jom kite babab fida jom.

miki:
aah kan.
mak org mesti bwk anak, kan?
okeh.
nnt mknn akan disediakan dgn byk, insyaAllah.
[my god, bestnye berangan2. haha]

afif:
ow.
kutuk lg yeh.
dush kat ribs anda.

hoho. silalah dtg :D
angan2ku yg sgt glorious.
heheh.



semoga dimakbulkan. amin :D

aeda_humairah said...

hikhik...
cam x mmpu nk bt je tag itu...
sbb xtau jwpnnye ape...
hehe..
mgkin perlu suh fid buat....
miki advance sbb teeetttt...
xyah la ida...
nnt klau ak wta kuar statemnt...
die duk ulang balik statement tu byk kali...
parah ak...
klau ko nk tau...
di rumah kite skang...
statemnt adlah sperti gmbr ak kt page cik miki..
sgt mengerikn lagi tak comel lgsg...
wlpn tuan punye gmbr tu...comel..
tettttt....

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.