The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 15, 2009

attention!

sementara menunggu Kyle XY, mari update blog.

dengan senang hati dan girang plus xgebon lagi memikirkan tercampak di mana2 hospital untuk Special Unit II attachment, dengan bangganya sy memaklumkan bahawa sy akan attach dekat HKL. [muah muah sayang kat Dr. Tilly Karu. haha ;p]

rakan2 sekalian di plaza rah, sila ambil perhatian. sy akan pulang ke pangkuan anda semua. hoho. attachment dekat Hospital Seremban ini habis on 13 Mac. on 16 Mac sudah kena start attachment dekat HKL. jadi, sy akan pulang ASAP atau ALAP sebelum 16 Mac. heh.

maka:

1. nanti kemas sikit ye tempat red riding hood tu. [ceh. in case tempat itu huru hara lah. ;p]
2. sila jemput sy di bawah nanti sebab sy xada access card mahu naik lif.
3. lepas itu mahu minta jasa baik pinjam satu access card. [paham2 jela. tteeett]

disebabkan sy telah check out dari sistem kolej, sy akan bayar fee kepada anda semua berbentuk duit dapur. hoh. [don't worry lah, sy kan homesick sentiasa, weekend memang akan pulang juga]

adakah kelihatan seperti excited berciri superb? oh. mungkin sedikitlah. [sy kan rindukan katil sy dan masakan anda semua. uh uh. termasuk anda semua jugalah. :D hu.]

faktor jadi excited:

1. xpayah struggle cari tempat tinggal. PEACE!!
2. boleh bangun lambat sikit nanti. weehu. :D
3. sangat saving sebab cuma perlu berjalan kaki 5 minit, xpayah memandu red darling setiap pagi macam sekarang.

ok. sekian dahulu. itu sahaja pengumuman penting buat masa ini.

wink wink ~.^

4 comments:

mikichann said...

welcome home..kene wt party ke x ni?XPERLULAH LA..sori 16hb ktrg ad present hsil. so self service la eh.xde ms nk lyn...ahaks..

(fid yg tulis tauu)

idatazira said...

xpayahla wat party makan2 ni.
sy suda gemok.
kite adekan pillow party sj ok.
mksudnye mlm2 kite maen baling bantal.
;p
xde ms nak layan sy ye. wuwuwu..
sy paham. xpe. sila focus kpd study.

ehem.
insan terpilih mmgla xpyh sit for midsem xm.
HAHAHAHAHAHA :P :P

aeda_humairah said...

okey..sy terasa byk bnda yg ditulis..berkaitan ng sy..tettt..katil..loker anda...hehe..sy akn mngemasnye...hikhik....

idatazira said...

ohoh.
:P
sila kemas NANTI2 pun xpe.
lambat lg pun nak blk sane.
[ehem. eh, klu ade bnd kt ats meje idatazira yg bkn hak milik berkaitan, akan dipindahkan ke meje anda ye. harapmaklum]

*tteeetttttttt tteeettttt*

xdenye.
cuma terkenang zaman dulu2.
hahahahahahahahahah.....

:P :P

-harap paham-

[huu. jahatnye saidamunira ini ;p]

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.