The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 26, 2009

maju dan up sikit

zaman sudah berubah.

waktu pagi2 lalu smkAp, on the way ke hospital, bermonolog "wah, zaman sudah maju betul!"

sangat perlu bersyukur sebab masa masuk form 1 dulu, faktor menjadi sangat homesick adalah sebab kena bangun pukul 5 pagi.

budak kecil & comel yg belum pun 12 tahun masa itu adalah sangat kasihan. sebab terasa sangat terseksa duduk asrama. ditambah dengan ketakutan terhadap cikgu anisah.

selain itu, dengan kena mandi air sejuk dekat tandas yg xbest juga macam seram. entah kenapa lah, kalau pergi tandas rasa macam ada hantu skodeng.

pukul 7.10 pagi sudah beratur di hall. pernah sekali tertidur sambil berdiri masa assembly. bukankah sangat kasihan sama budak comel itu?

sekarang perlulah merasa heaven. walaupun memang kena bangun awal pagi, sy masih boleh diskaun bangun tidur dengan snooze hempon. jadi boleh bangun pukul 6.03 pagi.

mandi pun sangat wangi dan best. juga xpayah tunggu turn. plus xada hantu skodeng.

pukul 7.10 pagi lalu dekat smkAp sekarang, tengok asrama mesti sudah off light. hahahaha. budak2 sekolah pergi assembly. sy sedang memandu red darling pergi hospital. PEACE!! sy sudah maju lah. ;p

yey.

sudah up sikit. tapi mahu up lagi.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

bosan r.. nsb baek anda update blog..

AFIF-SAN said...

eeh..same la cam saye..
kite dulu penah satu skolah ek?
satu kelas penah x??

Gee R3y3R said...

hahaha.. sam.. ko wat2 lupa lak die..diam x diam da msk 5 thn da kite tgglkn skola 2..

aeda_humairah said...

hehe..gelak la bc post ko ni..hikhik...

idatazira said...

miki:
wohooo.
busan sbb mr daiki pegi training kah?

afif:
eheh.
ada org ilang ingatan nmpknye.

ghazali:
diam x diam.
xdiam lah kot.
haha..
da 10 tahun da knl anda semua..
wowi.
klasmet 1K guru kelas cikgu isa.
heheh.

aeda:
hehe.
ko mmg asik gelak je bc entri aku kan?
:D
bgs.
mcm ceria2 cikgu rubina.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.