The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 18, 2009

1902 list

1. looking into your eyes. looking into your eyes. into mata siapakah? :D wee. happy hari ini.

2. tadi jumpa cikgu rosiah dekat hospital. oh, sy baru tahu sy macam popular. [wek. ;p] cikgu rosiah xpernah ajar kelas sy pun ok. tapi cikgu itu ingat sy sampai sekarang. beliau cakap, sebab ingat tahi lalat dekat pipi kiri sy. [woho. adakah tahi lalat tersebut berelemen comel?-jangan jeles. ;p] terharu sebab dicium2. haha.

3. hari ini sy xmerungut perut lapar lagi waktu petang. [tapi waktu pagi masih hypo, super lapar sampai rasa mahu makan buku. wo]. i had double lunch today. mula2 makan nasi free lauk sambal tauhu & labu masak lemak. second round makan nasi ayam dekat kafe dengan encik tteeettt. wink.

4. sy mahu look into matt dallas's eyes. hohoh. sy tengah jiwa lagu katy perry, thinking of you. tapi, video clip dia macam tteeettt sikit lah.

5. sy rasa, penimbang dekat hospital itu semuanya tipu. sebab sy makan macam raksasa xmakan setahun pun, berat makin turun. tapi % fat makin naik. ceh. sangat mengecewakan lah.

ok. that's all. bye

wink wink ~.^

4 comments:

mikichann said...

berbhgia eh ngan en.tettt.. ni jeles ni.. kalo asyik mkan berat turun.. cube pose lak.. cube tgk kalo berat ade naek.. kalo naek.. mmg konfem penimbang tu nk kono buang joo

aeda_humairah said...

huhu..berat ak naik..tensen2....

fee_da said...

makan..makan.makan...bhgia btol. tp plg xthn nape org bole igt tahi lalat ko?musykil la, bukan la super mnyerlah pon..haha

idatazira said...

miki:
oit, buatpe na jelesh.
bknkah anda mahu gain wt?
jadi, bukankah xperlu jelesh?

aeda:
hohoho..
diet kena betul.
energy balance kena ada.
wuhu

fida:
aah. bhgia kan? :P
tula, agaknye comel kot kan tahi lalat di pipi ni, kan? :P:P
jelesla tuuuu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.