The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 25, 2009

thinking of YOU

asyik dengar lagu katy perry, thinking of you.

sebab kan memang sedang thinking of you.

you yg nombor 1 adalah beliau lah.

you yg seterusnya adalah anda yg membaca entry ini lah. seriously, you are in the list. jangan malu2 untuk assume sy memang thinking of you juga.


lagu itu macam berhantu lah.

pergi youtube cari video clip. lepas itu cuba bayangkan.

adalah sangat takut bila orang yg terlalu kita treasure boleh hilang.

kalau berpisah pun enough2 lah boleh jadi sedih.

adalah memang xada seorang pun yg sama dengan orang lain. sila appreciate originality.


em. tapi kalau hilang sampai bila2?

xmahu.



nauzubillah.


betul, i'm thinking of you.

wink wink ~.^

7 comments:

mikichann berduke said...

huhu.. sedih gak bile rs cam thinking of you.. tp you cam x think of me je.. opss

drexar said...

lagu kate perry thinking of you tu memang best.. tiap2 hari dgr kat radio fly fm :)

AFIF-SAN said...

pesal aku xpnh dgr ek??
ke sbb aku dgr mix.fm jek?

xpe, jgn risau, beliau xmahu tinggalkan anda lah!!
jadi cuma perlu kumpul duet byk2 saje..pas bis blaja, sila kawen, ajak aku..

idatazira said...

miki:
adeih. tuduhan ni nmpknye..
uhuk.

aqmal:
mmg besttt.
aku dgr tiap2 ari nak berkali2 dekat hempon.
sgt addicted.
lalu mcm mengigau2 lagu tu.
berhantu tu lagu tu

afif:
ko kan dgr lagu indie je.
pastu dgr hujan je.
mane nak tau katy perry.

hhoooo.
kat music playlist aku ni ade lagu ni, lagu 2nd.

pegi dgr skrg.

AFIF-SAN said...

mls la...bz lah..hehehe..

Nien@khairina said...

thinking of U too..
cepat pulang..

idatazira said...

nyna:
wuhuhu..
baekk..
xlame je lagi.
2mgu je lagi nak blk sane..:D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.