The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 14, 2009

bola sepak lah

mungkin encik alang rasa entri ini macam ada kesinambungan daripada entri beliau.

sy bukan peminat bola sepak. jadi, kalau prestasi bola sepak Malaysia adalah makin jatuh dan jatuh, sy memang xberapa ada nak feeling anything pun. hu.

encik izzat sgt in love dengan bola sepak. [mungkin juga bola sepak adalah cinta pertama beliau]. oh. sy ok je, tapi kadang2 jeles jugak. uh uh.

sy pernah tergamam sebab terperanjat encik izzat bersorak dekat mapley masa tengok bola. dalam hati sy, encik izzat ni sedar tak suara beliau agak berkuasa super. hoh. [lelaki tengok bola memang begitukah?]

sy juga pernah pergi tengok beliau lawan bola sepak dan futsal masa beliau main dengan team NapengFC dekat uia. masa tengok bola tu waktu siang. sy xsedar sampai boleh tertidur. masa tengok futsal pula, waktu malam, hujan renyai2. sy tengok sambil memayungkan diri sendiri. tapi, alangkah xlucky kerana team beliau kalah. wuhu.

angah & ayah layan bola sepak tapi biasa2 saja. sebab selalunya waktu tidur adalah lebih berprioriti.

petang tadi sebenarnya tengok sepak mula liga bola sepak kementerian pelajaran Malaysia. saja tengok adik2 main sekejap, sebab ayah ajak tengok. ayah pengurus pasukan Negeri Sembilan under 14. tadi Negeri Sembilan lawan Johor. yey. Negeri Sembilan kalah. hahaha.

team NS pakai baju biru

bosan & rasa macam tengok bola dekat trendy pump whit yg buruk ini lagi best. ;p

em. sy tahulah sikit pasal David Beckham. ho. LA Galaxy xbagi beliau masuk AC Milan, kan? see. ada knowledge bola sepak sikit. heh.

sy akan terus mencuba minat kepada bola sepak walaupun masih belum terbuka hati mahu in love dengan bola sepak. PEACE!!.

adakah wanita yg minat bola sepak sangat cool di mata lelaki?

wink wink ~.^

10 comments:

Alang Fikri said...

wah..sgt2 kesinambungan dari entry milik aku kah ini?hehe..bagus2..aku pernah bermain bola bersama en izzat anda dan beliau mungkin kagum dengan permainan saya?tak percaya??tanye beliau..hehe

pompan main bola??kool kah??ikut keadaan cuaca ktika permainan itu..klu hujan,itu cool bukan??hahah

mikichann said...

uish... ayat terakhir en.alang ni mcm tett je.. tp x cool kot rs nye.. msti diorg rs tergugat kn kalo pompuan lg knowledgble sal bebola yg 1 di pdg yg luas tu.. uishh uishhh

idatazira said...

alang:
anda punya cool ikhlas sebab sejuk bermandi hujan di padang bukan?
hoho.
bahaye btol.

miki:
aah, mmg mcm tteeettt pun ayat encik alang nih. uish,.

em. xcool lah kan?
lgpun macam kurang ayu je nnt,kan?
[heh, bajet kita berdua adalah sgt ayu. wekkkk. ;p]

aeda_humairah said...

cool pe...i minat bola...tahu la perkmbgn EPL ckit2...n kt malaysia ni ckit...best gak layan..hehe...tp bese2 je...(pndpt lelaki..kn tanye lelaki la kak...ape da...)

pphoenix said...

yeayyy johor menang!!!!
hahaha

my younger sis sangat suka bola sepak and knows inside out about it kot.
tapi tu bola sepak luar negara la.
bola sepak malaysia beliau cuma kenal aidil dan zakuan.
hahaha

idatazira said...

aeda:
oklah, cik aeda adlh cool :D
heheh.

riny:
taniah la johor menang ye. huuu
adek anda juga cool.
[eheh. aidil & zakuan pemain NS. hohoho ;p]

AFIF-SAN said...

nampak cam wierd sket la org laki wat posting pasal bola ni...

tapi aku minat bola....
sbb aku lelaki....

idatazira said...

hoho.
bkn pttnye weird org perempuan wat posting pasal bola ke?
heheh.
xpe.
aku tukar sendiri maksud ayat anda.
wink ~.^

Nien@khairina said...

pd sy mungkin laki ske kot kalo pompuan tau sal2 bola nii..yelah, leh laa share2 cite n minat diorang..kalo x, cerite je sensorng..sian lak lelaki itu..ahaha..so cik ida..amek laa tau sket2..ade laa modal tuk bercerite ngn 'inche' anda nnt..(sy pon xminat nk amek tau sal bola2 nii..tp xpe sy x lah ade tettttt)..

idatazira said...

aah kan.
lgpun klu pmpuan xsuke tgk bola, nnt tepakse beli tv sorang sebijik, kan?

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.