The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 27, 2009

thank you encik afif

sila scroll bwh sikit. tengok sikit dekat third award tersebut.

maka, perlulah update blog lagi. setelah dapat award daripada encik afif, hendaklah show my appreciation kan? [jika tidak, nanti dianalogi sebagai kacang lupakan kulit pula.]

jika encik alang rasa macam mahu menitis air mata, sy rasa seperti mahu mencucuk mata. tapi rasanya xperlulah, sebab ini memang realiti lah. wohoho. jadi cuma perlu mengelip-ngelipkan mata, winking kepada encik afif plus batting my eyelashes kepada anda semua dengan bangga sebab sy dapat 2 awards, kewl & active. PEACE!! [kawan2 jangan jeles ye ;p]

thank you encik afif. memang agak kacak sikit jadinya muka anda bila di-publish dekat page sy, bukan? hoh.

* * * * *

saidamunira sedang sakit kepala. dari pagi bawa ke malam. sebabnya xmahu makan panadol.

mungkin sakit kepala ini bertambah sedap sebab petang tadi menjadi extra gigih memandikan red darling dengan sabun lux. sangat bergaya saidamunira memandikan red darling dengan memakai baju kurung serta berkain songket. sebabnya, sampai rumah tadi, emak & ayah xbalik lagi, pintu rumah kunci. jadi, sy menjadi bosan lalu memandikan red darling. [woho. red darling sudah sangat hensem tahu. bling bling lah]

nak makan panadol lah. macam xcomel lah kepala sakit.

wink wink ~.^

5 comments:

fee_da said...

wah2..siap dpt award..tahniah la...sila mkn ubt ye klu skt kepala..nnt tmbh xcomel plak..ngeee

mikichann said...

bile agak2 nye nk bawak red durlin tu dtg KL.. nk gak rs keseronokan menaiki red durl

idatazira said...

fida:
heheh.
sakit kpl mmg xcomel kan?
em, tula, ko pn pttnye dpt award dpd encik afif la, kan?
heh heh

miki:
hee.. red darling kn dok umah je nnt.
sbb kan tuan die ni attach kt HKL je.
so, kn g jln kaki je nmpknye.
t bwk red darling nnt org rompak t, ssh lak.
heh

AFIF-SAN said...

hehe...tu la tu..
kang bagi 4 kang kembang plak..
bagus la dpt dua jek...

idatazira said...

heh.
ala, kalau bagi 5 lagi bagus, kan?
tangan yg memberi lbey baek drpd tgn yg menerima bukan.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.