The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 12, 2009

Kitty jangan mati!

sy sedang buat kerja sekolah dengan meng-google. tapi sgt distracted lah selagi xbuat entri. hoh. parah addicted ni.

em. minggu ini entah kenapa tiap2 hari pun update blog. [hey saidamunira, "entah kenapa" adalah tipu. sebab sebenar adalah malas buat case write up bukan?]

sy belum start buat case write up lagi sebab sy sedang perasan masa untuk sy buat case write up sangat panjang lagi. hoho.

kepada semua yg membaca entri ini, tolong doakan encik Kitty. beliau macam mahu mati lah. wuwuwu. seriously. emak sudah bawak Kitty pergi clinic petang semalam. tapi Kitty still belum recover. cuma tidur dekat dapur. mata bertahi, xhensem langsung sudah. mungkin betul pakndak cakap Kitty itu sebaya dengan almarhum Tuanku Jaafar. ajal sudah mahu sampai kot. angkat kepala pun sudah xberkudrat. makan pun xmahu.

sudahlah. mahu sambung kerja sekolah. lagipun tengkuk & leher sy lenguh hari ini lepas kidnap kereta ayah. [individu kurang tinggi macam sy memang kurang sesuai drive kereta yg tinggi. macam xnampak jalan. pandangan berprioriti kepada stereng cuma. huh.]

sy mahu mimpi makan pizza malam ini. Kitty, gambateh. teruskan kehidupan!

wink wink ~.^

5 comments:

nueeunlimited said...

wuuu..kitty sakit kah???sian kitty..da mmg sme umo ngan tunku jaafar...erm, tp owang ckp kcg umo pnjg.kalo nk mati dio akn ilang dr umah.uhu....

AFIF-SAN said...

baik mati lah cepat encik kitty...
jantina lelaki, name cam perempuan..
pondan kah?
bkn itu sebabnyer, dari idup terseksa, baik mati kan?
lgpon anak2 die kan ade nak warisi harta pusakan...

idatazira said...

kaklong:
aah. ri2 kitty ilang 3 ari.
tp bila blk umah sgt skinny sudah.
& xlalu makan. dah 3 ari jgkla.
wuwuw... sodeh2. :'(

afif:
jantanla tapi.
mmg name dia lady-like sket.
sbb dia mmg pondan.
haha.
beliau tade waris pun sbb dah kena kasi mandul.
haha.
beliau xmampu mengawan.

bongek de' villa said...

cube ko belikan die teddy hello kitty tu buat peneman die.
sudahlah mandul, lgsung tiade peneman~
mati pun kesorangan...~

idatazira said...

kathy:
woho.
kitty dah mati pon :'(
wuwuwuwuwuwu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.