The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 4, 2009

a talk

hari ini kali kedua kena bagi talk secara bidan terjun kepada patient on diabetic diet.

macam best pulak duduk sebaris dan se-sofa dengan encik pharmacist & puan physiotherapist. sy pula adalah cik dietitian palsu, sebab belum grad.

hey, best lah. i'm very proud of myself. masa 1st time jadi bidan terjun 2 weeks ago, dietitian ada temankan. tapi, tadi, xada siapa supervise lagi. sy sudah dapat
lesen besar. i can give a talk! i can! heh heh.

tadi, encik pharmacist itu pun boleh lupa nama ubat. [hoho. sy ingat tahu. sy rasa sgt xpatut beliau sebagai pharmacist xingat ubat tersebut adalah Diamicron]. em.. encik pharmacist itu agak2 macam gebon pun iye jugak. beliau pharmacist U41. maybe baru kerja lah kot.

sy rasa ini memang consequence daripada masuk story telling competition masa sekolah rendah dulu. haha.

i love to talk! :D

5 days to go...

wink wink ~.^

6 comments:

nueeunlimited said...

woh..teruskan brckp.2 da de 1 platfom tok naik copek tuh. markah tuh..wa...excell la praktikum nih.huhu...go,go,gebon's.ahaks..;p

fee_da said...

wow..ko kn mmg suke ckp...bgs2...

mosaic1809 said...

weh aku nak dietlah..how?perut semakin lama semakin naik..ada xcadangan utk mknan yg perlu diambil?or ubt yg harus dimakan?

idatazira said...

kaklong & fida:
heh heh.
becakap memang best pon.
hiii ;p
go go gebon. wee

mosaic:
boleh2..
sila bagi berat bdn & ketinggian anda.
nnt aku watkan planning.
jgn diet amik ubat diet lah.
bahaye.

mikichann said...

hebatnye.. sile turunkan ilmu pengetahuan tu

idatazira said...

miki:
woho.
bukan hebantNYE ok.
so so ajela.
wink ~.^

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.