The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 10, 2009

gebonisma

sesi di blogsfera lagi sebab malas mahu buat kerja. blogging, sy xberapa nak malas. PEACE!!

sebab hari semalam in the air, jadi, pagi tadi xlalu bangun tidur. makan tetap lalu. drive, lalu lubang. sorry lah red darling. cik driver xsengaja masuk lubang.

arrived di hospital lewat. tapi bukan super lewat. punch card pukul 7.58 am.

mempositifkan diri sesampainya di tempat kerja. [tapi dalam hati bermonolog: dem. i hate. mood tiada] tapi, sy teruskan menjadi gigih sebab weekend yg lalu sy xbuka langsung beg sekolah. which means, kerja sekolah sy xsiap.

today, pagi handle clinic. hoh. tadi 1st time dapat patient superb beremosi. she cried in front of me! wohhhoho. makcik itu menangis sebab sy suruh dia makan banyak sikit. makcik, kenapakah makcik sgt emo? sy sudahlah xada mood hari ini. berjurai2 air mata beliau. [gebonisma saidamunira sekejap. wuu.]

petang berniat menjadi positif dan rajin. mahu follow up patients yg super duper ramai di ward. em em. patient sy telah passed away lagi seorang, menjadikan rekod kematian di tangan sy kepada 2 orang. [hoh! bukan di tangan sy lah. ajal maut di tangan tuhan, bukan?]

balik kerja pergi isi minyak red darling. jumpa cikgu ramli yg ajar add maths tu. hey kawan2, cikgu ramli pakai t-shirt smkAp lah!

sudah balik rumah, didapati tayar red darling telah kempis. lalu pergi stesyen minyak semula, isi angin pula. kan gebon tu, sampai dua kali pergi stesyen minyak.

penat anda baca? penat lagi sy menaip.

wink wink ~.^

3 comments:

mikichann said...

seronok la dgr cite anda..

aeda_humairah said...

hehe...agk2 gebon la...ko gebon...mak cik tu pun gebon...kete pun gebon....emmm....tp ak xleh imagine la mkcik tu nangis dpn ko...jap ak bayangkn muka ko ms tu...xleh nk imagine jgk...haha....(x baik gelak..sbb mk cik tu bersedih)....

idatazira said...

miki:
heheh.
sy mmg sentiase sonok :P

aeda:
wo, aku gebon kejap jela..
tp mmg gebon la.
wlupun skejap.haha

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.