The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 20, 2009

wala! HAPPY friday

assalamualaikum. oh, hari ini sangat happy. terasa sangat lucky sebab jadi insan terpilih untuk jadi super happy hari ini. :D [jeles x? ;p]

woho. dari pagi sampai petang asyik ketawa. niat yg macam baik sikit telah terpesong dengan mencapah sikit2 lah. haha.

pagi:
niat men-touch up board. selepas board siap, terpesong sampai jadi gila camera. yg best tu sebab dietitian pun join. woho.

semua PEACE!! wuhu wuhu

happy kan? :D

Ms. Koo & Ms. Norza. PEACE!! lagi :D
-dietitian paling best-


em, lepas tu handle cases & follow up kejap. a'ah, sekejap saje. heh.

tengahari:
orang Nestle dtg promote NAN 1 PRO. dapat invitation on 7 March nanti, dekat hotel, kami mahu pergi nanti kot sebab ada free dinner. hah hah. then, kami dapat muffin bifidus. PEACE!! :D


niat mahu makan kimchi telah dibatalkan. Ms. Koo telah bagi harapan palsu. beliau cakap kedai itu halal. ces. [Ms. Koo tipu wuwuwu]. end up dengan makan nasi briyani.

petang:
sebab xada new case, jadi kami join Ms. Koo pergi klinik kesihatan. huimei bagi talk. lepas talk, makan popiah & minum tea. [hoh hoh. rezeki].

lepas minum2, jadi actresses dengan Ms. Koo, pergi berpura2 macam sangat profesional dekat wad psikiatrik. sebenarnya saja mahu pergi tengok wad itu. em. lawatan sambil belajar lah konon. padahal kan, saja jalan2. haha.

sudah balik ofis, bluetooth dengan Ms. Koo. kebetulan ada dietitian dr Hosp Kuala Pilah, beliau tanya Ms. Koo tengah buat apa, Ms. Koo cakap tengah ada discussion dengan student. wahaha. Ms. Koo memang rock.

sebelum balik, makan muffin bifidus dulu. sambil menggila kamera lagi. [Ms Koo yg tolong snap gambar. wee]


* * * * *

actually kan, hari ini rasa macam school rock. dietitian rock. clinical training rock. xstress langsung. [ada x orang lain clinical training dekat hospital spesis macam ni punya happy?] wohoho.

hari ini macam free. hari lain, busuk white coat berlari naik turun wad.

i love Friday. alhamdulillah :D :D

p/s: is & udeq, jeles x? ;p

eheh. panjang sangat pulak. oklah, mari sleeping beauty.

wink wink ~.^

9 comments:

mikichann said...

seronoknye anda... jeless jeles..

Nien@khairina said...

oh..untuk itu..sy juge perlu jeles..memang perlu jeles..sonok ah ida..

idatazira said...

jeles kan?
kan?
midsem pun tade.
jeles gila, kan??
:P

fee_da said...

wowo..ini sudah lebih...xmo bg ko blk sini..kehkeh...

nurulhuda said...

uih kemain.. yela ktrg stok da kawen takleh ajak tepuk tampa..keh3 tp jumaat ritu aku & huda amek half day [ well kite kne gak blaja care2 tolak OT dgn mengambik half day ye tak] hehehe.. persediaan di mase dpn klu keje kat gov hosp. =) nestle skang mmg tgh rajin wat talk satu mesia kot.. sbb kat jb pon nestle wat talk dinner 6 march.. nyum3!! nnti kite berjumpe di Rah, seb baek aku takdpt jauh.. homesick aku nnti =P

nurulhuda said...

wuhuhu.. yg stok da kawen itu adelah dietitian bukan ktrg [hahaha.. dah gatal nak kawen..teeet...] kesilapan teknikal ok.. typo error =P

idatazira said...

fida:
amboy2.
ni mmg sah jeles tahap superman nih.
;p

udeq:
hihi,,,
tteeett.
c u soon
:D
lame da xjmp..

amy said...

tak tak aku tak jeles
sbb aku pecinte ari jumaat
stiap ari jumaat ade cde
so..mkn free
hehe
pastu mesti g jusco bukit tinggi
sbb 5 min je dr spital
blk kol 3
ilek je
hehehe
siyeshlye
tak stress
cume ak da busan

idatazira said...

olo.
nape ko xjeles.

heh.

ktorg pun asik g jj seremban 2.

hoho.
bes kan g jj slalu.
eheh.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.